ABOUT

LISELORE STAP

visual storytelling with a twist

Liselore Stap is een freelance fotograaf, videograaf & social media specialist uit Amsterdam.

Verhalen zoeken, vinden, bedenken, creëren, vertellen en de wereld in helpen. Een verhalenverteller, in de brede zin van het woord.

Ik ben eerlijk, nieuwsgierig en een echte autodidact. Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk en zie het als mijn kracht. Van urenlang het internet afstruinen op zoek naar social media trends en nieuwe ideeën, tot het uitwerken van scripts en strategieën of fotograferen op locatie. Elke dag is anders en me vervelen doe ik nooit.

Het liefste reis ik met mijn laptop in mijn tas en mijn camera in mijn hand de zon achterna. Op zoek naar bijzondere mensen en mooie verhalen. Benieuwd wat ik zoal meemaak? Volg mijn reizen op Instagram.

 

SERVICES

creating magic since '89
FOTOGRAFIE

Het liefste fotografeer ik mensen, of het nou om een klein poppetje in een indrukwekkend landschap gaat of om een interessant portret. Mijn stijl is dromerig, speels en zonder al te veel poespas. Ik maak graag gebruik van zacht en natuurlijk licht en fotografeer -als het even kan- buiten de deur.

VIDEO

Foto’s vertellen een verhaal, video’s nemen je erin mee. Ik maak graag sfeervolle, inspirerende video’s die bovendien buitengewoon geschikt zijn voor social media.

SOCIAL MEDIA

Op zoek naar een Instagram held? Iemand die je wegwijs maakt in social advertising? Of een strategie schrijft zodat je de wereld kunt laten zien hoe awesome jij (.. en jouw merk) zijn? I’m your gal!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?